• Noga utvalda produkter
  • Butik i Växjö med click & collect
  • Hjälpsam kundservice!
Meny
0
Din kundvagn
Din personliga babybutik!
Säkerhet  Babyvakter  Snuza Hero

Snuza Hero

Artikelnummer: BNOPMC00103
Snuza Hero
Snuza Hero

Snuza HeroMD är världens första mobila andningslarm som kliniskt har bevisats upptäcka när ett barns andning upphör. Snuza HeroMD övervakar andningsrörelser och varnar om andningen är svag eller om färre än åtta andetag per minut registreras. Om Snuza HeroMD inte känner av några rörelser under 15 sekunder kommer den att vibrera i ett försök att få igång barnet och få det att återuppta andningen. Ofta är vibrationen tillräcklig för att få igång barnet och Snuza HeroMD kommer att återgå till övervakningsläge. Efter tre vibrationsincidenter kommer en varningssignal som informerar om att det varit andningsuppehåll vid tre tillfällen.

Om vibrationen inte får igång barnets andning ljuder ett larm 5 sekunder efter att vibrationer påbörjats, dvs efter totalt 20 sekunder utan registrerade andningsrörelser.

Snuza HeroMD har i kliniska tester visat sig upptäcka när en bebis slutar att andas och är en medicintekniskt certifierad produkt. Snuza HeroMD sänder inte ljud och överför inte någon radiofrekvens. Därmed finns ingen risk för radiofrekvent strålning.

Snuza HeroMD drivs av ett CR2-batteri som håller ca 6 månader vid normal användning.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Att betala: 0 kr
Till kassan